Agenda

Maart

We organiseren regelmatig activiteiten of speciale thema avonden. Voor informatie rondom deze activiteiten kun je hier terecht! Hieronder vind je de meest actuele informatie. Niks missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kaasfondue
Avond πŸ«•

27 februari | v.a. 17:30

Deze maand staat er nog een kaasfondue avond op de planning πŸ«• Kom op dinsdag 27 februari genieten van onze heerlijke kaas en een gevulde charcuterieplank met onder andere verschillende Zuid-Europese hammen, groentes en broodjes, onder het genot van een wijntje. Reserveer snel een plekje!

Komedie &
Diner Night 🎭

20 maart | v.a. 19:00

🎭🍽️ Duik in een avond vol lachen en smullen tijdens onze Komedie & Diner Avond met niemand minder dan de hilarische Tom Sligting en Johan van Gulik! 🀣 Op woensdag 20 maart, bereiden we niet alleen een heerlijk diner voor, maar sluiten we de avond af met een onvergetelijke komedieshow. Verwacht een buikpijn van het lachen en een menu dat je smaakpapillen doet dansen! 🍷🀩 Mis deze unieke avond vol humor en heerlijk eten niet.

Kaasfondue
Avond πŸ«•

12 maart | v.a. 17:30

Ook in maart is het weer tijd voor onze succesvolle kaasfondue avond!πŸ«• Op dinsdag 12 maart kan je voor €17,50 p.p. genieten van onze gevulde charcuterieplank met o.a. verschillende Zuid Europese hammen, groentes en broodjes onder genot van een wijntje.

Lente
Cocktails 🍹

21 maart | v.a. 17:30

Laat de heerlijkheid van de lente tot leven komen tijdens onze betoverende Lente Cocktail Avond op donderdag 21 maart! Kom gezellig langs en ontdek onze speciale selectie lentecocktails, zoals de Blossom Breeze 🌸🍹 - een perfecte manier om op te frissen en te genieten van de vrolijke sfeer. Mis deze avond vol lenteplezier niet! 🌷🍸✨

Ajax -
Sparta ⚽️

17 maart | 16:45

Op zondag 17 maart om 16:45 nodigen we je uit om gezellig te komen kijken naar Ajax tegen Sparta! 😊 Neem plaats, geniet van de match en deel de sfeer. Een relaxte middag vol voetbal en gezelligheid! πŸ»πŸ”΄βšͺ️

Paas
Brunch 🐣

31 maart | v.a. 12:00

Vier Pasen feestelijk bij QuatreBeach op onze Paasbrunch op zondag 31 maart! 🍽️ Geniet van een heerlijke brunch terwijl de kinderen zich vermaken met het zoeken naar kleurrijke paaseieren. πŸ₯šπŸŽ‰ Een gezellige, smakelijke en familievriendelijke manier om de paasdagen te vieren! 🐣 Reserveer snel voor een onvergetelijke zondag vol lekkernijen en plezier! πŸ‡πŸ₯‚

Reserveer voor een evenement

Wanneer je reserveert via dit formulier moeten wij deze reservering nog bekijken. Je plek is dan nog niet bevestigd. We zullen z.s.m. contact met je opnemen om je te informeren of de reservering is bevestigd.

 
 
 
 
 
 
 
 

Check onze socials