Agenda

We organiseren regelmatig activiteiten of speciale thema avonden. Voor informatie rondom deze activiteiten kun je hier terecht! Hieronder vind je de meest actuele informatie. Niks missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Sinterklaas
Feest 🥳

25 november | v.a. 14:30

Het is bijna zover! Sinterklaas maakt een stop bij hun favoriete plek: QuatreBeach!


Dit jaar pakken we groots uit met cadeautjes, warme chocolademelk en een tekenwedstrijd: Lever een week van tevoren je mooiste tekening in met je naam en leeftijd, en maak kans op een geweldige prijs!

Kaasfondue

Avond 🫕

12 december | v.a. 17:30

Wegens groot succes organiseren we een tweede kaasfondue avond deze maand! 🧀 Kom op 12 december vanaf 17:30 gezellig langs en geniet van de heerlijkste Zwitserse kaas, geserveerd met een selectie van Charcuterie, knapperige groentes, en vers brood voor €17,50 per persoon.

Prettige feestdagen 💝

En een gezond 2024!

We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en steun het afgelopen jaar 🩷 We hebben heel veel zin om jullie weer te verwelkomen in een prachtig nieuw jaar. We zien jullie graag snel terug bij ons!

Kaasfondue

Avond 🫕

6 december | v.a. 17:30

De R zit weer in de maand en dat betekent dat het tijd is voor onze geliefde Kaasfondue Avond! 🧀 Kom op 6 december vanaf 17:30 gezellig langs en geniet van de heerlijkste Zwitserse kaas, geserveerd met een selectie van Charcuterie, knapperige groentes, en vers brood voor €17,50 per persoon.

EL: Ajax - AEK ⚽️

14 december | 21:00

Op donderdag 14 december om 21:00 speelt Ajax tegen AEK in de Europa League!⚽️ Kom genieten van deze wedstrijd onder genot van een hapje en een drankje bij QuatreBeach!!🤩

Winterse Cocktails ❄️

7 december | v.a. 17:00

Laat de kou verdwijnen met onze verrukkelijke Wintercocktail Avond op 7 december! Kom langs en ontdek onze speciale selectie winterdrankjes zoals de Mistletoe Margarita🎄🍹- perfect om je op te warmen en te genieten van de gezellige sfeer. Mis deze avond niet!❄️🍸✨

Kerst
Avond 🎄

24 december | v.a. 17:30

Maak dit jaar Kerstavond onvergetelijk bij QuatreBeach! Laat je betoveren door ons 4-gangen diner met culinaire hoogtepunten zoals Beef Wellington en coquilles, voor slechts €45 p.p. Geniet samen met je familie van de feestvreugde, vergezeld van sprankelende bubbels. Geen zorgen, alleen gezelligheid en wij zorgen voor jullie magische avond! 🎄

Reserveer voor een evenement

Wat gezellig dat je langs wil komen bij een van onze evenementen. Wanneer je reserveert via dit formulier moeten wij deze reservering nog bekijken. Je plek is dan nog niet bevestigd. We zullen z.s.m. contact met je opnemen om je te informeren of de reservering is bevestigd. Wanneer je hebt gereserveerd voor een feest sturen we geen bevestiging: je bent altijd welkom!

 
 
 
 
 
 
 
 

Check onze socials